Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Forum slobodnih građana Luča: Milošević zloupotrebljava nikšićku policiju u korist GP URA!

Kako se dodaje, Centru bezbjednosti Nikšić je prije nekoliko dana nekoliko građana podnijelo šest prijava protiv čelnika Građanskog pokreta URA, čiji je Milošević dugogodišnji funkcioner i predstavnik u izvršnoj vlasti

Nevladina organizacija (NVO) “Forum slobodnih građana Luča” poziva ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i direktora Uprave policije Zorana Brđanina da obezbijede politički nepristrasan, objektivan i profesionalan rad svih centara bezbjednosti i da spriječe dalje stranačke i protivzakonite aktivnosti državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Rada Miloševića u Centru bezbjednosti Nikšić.
-Milošević, iako se tako ponaša, nije prinudni upravnik Centra bezbjednosti Nikšić niti je, bar formalno, vrhovni komadant nikšićkih duhovnih snaga. Zato ga ministar unutrašnjih poslova i posebno direktor Uprave policije trebaju ukrotiti u njegovom selektivnom, politički pristrasnom i neovlašćenom radu kojim se podriva operativna nezavisnost policije i dosljedna primjena zakona – navodi se u saopštenju.
Kako se dodaje, Centru bezbjednosti Nikšić je prije nekoliko dana nekoliko građana podnijelo šest prijava protiv čelnika Građanskog pokreta URA, čiji je Milošević dugogodišnji funkcioner i predstavnik u izvršnoj vlasti.
-Javnosti je i dalje nepoznato šta je preduzeto protiv Filipa Adžića, Tatjane Bečanović, Dritana Abazovića i drugih lica i zašto oni svi nijesu uhapšeni i procesuirani zbog nespornog kršenja epidemioloških mjera protiv zarazne bolesti. To što pripadaju istoj partiji u kojoj je i Milošević ne može i ne smije ih osloboditi nesporne odgovonosti zbog kršenja zakona – navodi se u saopštenju.

NVO “Forum slobodnih građana Luča” poziva nadležne da bez odlaganja obavijeste javnost šta su preduzeli protiv Adžića, Bečanović, Abazovića i ostalih iz GP URA kao i da osiguraju neutralnost i neselektivnost u postupanju policije jer se samo tako može osigurati nepristrasna primjena zakona, zaštita zdravlja stanovništva i demokratičnost izbora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Snezana
10.03.2021-19:27 19:27

Milosevic more da zlati i obecava on i URA su PROSLOST to ce se uvjerit u NEDELJU da niko URU -vise ne moze vidjet a kamoli dat joj biljesku sa olovkom Glasa dobit vise nece od 43. glasa samo clanovi URA a mozda ni oni sami sebe nece dat glas!

SLOBO
10.03.2021-19:33 19:33

Da nije MILOSEVIC mozda bi URA mogla osvojit 0,006% Glasa ovako kad ga vide ko promovise niko ni jedan jedin glas dobit nece!