Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Formiran opštinski odbor SPP-a u Tuzima, predsjednik Ilhan Škrijelj

''Veliki rast podrške SPP-u nastavljen je u najmlađoj opštini u Crnoj Gori gdje je sinoć po prvi put formiran opštinski odbor naše stranke. Odbor u Tuzima je osnovan zbog brojnosti simpatizera SPP-a i povjerenja koje u našu stranku konstantno raste'', saopštili su iz SPP

Stranka pravde i pomirenja formirala je opštinski odbor u Tuzima, a za predsjednika izabran je specijalista ekologije Ilhan Škrijelj.

“Veliki rast podrške SPP-u nastavljen je u najmlađoj opštini u Crnoj Gori gdje je sinoć po prvi put formiran opštinski odbor naše stranke. Odbor u Tuzima je osnovan zbog brojnosti simpatizera SPP-a i povjerenja koje u našu stranku konstantno raste”, saopštili su iz SPP.

U prisustvu novog rukovodstva opštinskog odbora SPP-a Tuzi i članova novoformiranog odbora, kao i predsjednika SPP-a Hazbije Kalača, potpredsjednika stranke mr Seida Hadžića, predsjednika Izvršnog odbora Arbena Jakupija, kao i brojnih članova stranke, odlučeno je, kako su naveli, da predsjednik SPP-a Tuzi bude specijalista ekologije Ilhan Škrijelj, aktuelni predsjednik Mjesne zajednice Karabuško polje.

“Na mjesto potpredsjednika stranke je odabran Nedžad Šahman, preduzetnik koji živi i radi u Tuzima. Prisutni su izrazili zadovoljstvo zbog formiranja odbora te je najavljeno da će SPP već na narednim izborima postati parlamentarna stranka u opštini Tuzi. Svim članovima novog odbora SPP-a kao želimo uspješan rad a građanima Tuzi poziv da zajedno mijenjamo stanje na bolje”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve