Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Formiran novi klub odbornika Liberalne partije: Nezavisni odbornici u Baru pristupili liberalima

Tri odbornika koja su činjela Nezavisni klub odbornika formirali su novi klub odbornika Liberalne partije sa kojim će nastupati u lokalnom parlamentu u Baru

Nezavisni odbornici u Skupštini Opštine Bar pristupili su Liberalnoj partiji.

Tri odbornika koja su činjela Nezavisni klub odbornika formirali su novi klub odbornika Liberalne partije sa kojim će nastupati u lokalnom parlamentu u Baru.

“Polazeći od zajedničkih principa građanskog i otvorenog društva, ali i ideje o razvoju Bara kao multietničkog, mediteranskog i ekonomski naprednog grada koji je sve poželjnije mjesto za život, odbornici su donijeli odluku da političku borbu nastave zajednički sa barskim liberalima”, saopšteno je iz LP.

Kako su dodali, glavni cilj jeste objedinjavanje svih građanskih i progresivnih snaga u Baru koje dijele identične političke, socijalne i ekonomske principe kako bi zajednički ponudili gradu najbolja rješenja, konkretne projekte i održiv razvoj kroz pametna i dugoročna ulaganja u prioritetne oblasti u Baru.

“Klub odbornika Liberalne partije u Skupštini Opštine Bar ali i Opštinski odbor LP u svom ukupnom djelovanju biće konstruktivan partner svim srodnim poltičkim subjektima a u najboljem interesu razvoja Bara i unapređenja kvaliteta života njegovih građana”, poručuju iz LP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve