Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Formiran izborni štab Biram Crnu Goru u Mjesnom odboru Šušanj

Kao jedan od najvećih Mjesnih odbora u kome je više istaknutih pojedinaca BCG, u ovoj sredini očekuje se odličan rezultat na narednim izborima

Formiran je izborni štab Biram Crnu Goru u Mjesnom odboru Šušanj.

Naime, juče je u prostorijama BCG održan sastanak kordinatora Mjesnog odbora Šušanj. Na sastanku se govorilo o potrebnim koracima za prevazilaženje problema u Šušanju na koje upozoravaju žitelji ove Mjesne zajednice sa preko pet hiljada stanovnika, ali i o narednoj turističkoj sezoni i predstojećim lokalnim izborima.

Sastanku su prisustvovali još predsjednik BCG Radomir Novaković Cakan, član predsjedništva Ljubiša Tadić i predsednik Opštinskog odbora Ljubomir Vukoslavčević.

Aleksandar Glavanović, predsjednik MO Šušanj i šef Izbornog štaba je na sastanku iznio predsjedniku stranke Radomiru Novakoviću koncept rada u narednom periodu, kao i predlog pripremnih radnji za predstojeće izbore. On je pozvao građane da se obrate kordinatorima za bilo koji problem u Šušanju.

Kordinatori su podijeljeni teritorijalno za svaki dio Šušanja i to za Ilino gornji dio Miodrag Babović, za donji Jelena Srzentić; za Žukotrlicu Erol Marunović i Milija Šćepanović; za Zeleni pojas Nenad Ristović; za Vitiće i Paladine Maja Čakalović; za Glavanoviće Sanja Glavanović; za Perajkoviće Nikola Đokmarković; za Gromaniće Sonja Simonovska.

Kao jedan od najvećih Mjesnih odbora u kome je više istaknutih pojedinaca BCG, u ovoj sredini očekuje se odličan rezultat na narednim izborima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve