Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Forca: Neprihvatljiv je svaki vid napada na novinare i medije

Iz te partije ističu, da je Sadiković svojim emisijama i profesionalnim novinarskim radom, veoma cijenjen novinar u Crnoj Gori i takve osobe treba ohrabrivati u njihovom radu, a ne dozvoliti da dođe do ovakvih neprimjerenih situacija

Vijest o napadu nad novinarem Seadom Sadikovićem nas je veoma uznemirila i jako smo zabrinuti ovakvim događajima koji se odnose na napade novinara, jer se time ugrožava sloboda izražavanja i sloboda medija, saopšteno je iz Force.

“Nova Demokratska Snaga Forca snažno osuđuje napad na novinara Seada Sadikovića, i tražimo od kompetentnih organa da što prije ispita slučaj i da se osude napadači ovog brutalnog događaja”, navode u saopštenju.

Iz te partije ističu, da je Sadiković svojim emisijama i profesionalnim novinarskim radom, veoma cijenjen novinar u Crnoj Gori i takve osobe treba ohrabrivati u njihovom radu, a ne dozvoliti da dođe do ovakvih neprimjerenih situacija.

“Novinari moraju biti zaštićeni za njihov profesionalni rad. Sloboda novinara i medija je odraz slobode i demokratije jednog društva, zato je neprihvatljiv svaki vid napada nad novinarima i medijima, kao nosioci javne riječi”, zaključuju iz Force.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve