Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Filipović: Vlada izmišlja nepostojeće ekstremizme, dok realne pušta da cvjetaju u Crnoj Gori

Kako je istakao, ova vlada izmišlja razne nepostojeće ekstremizme, dok ove realne pušta da cvjetaju u Crnoj Gori

Ponovo smo pod talasom napada lažnih vijesti iz Rusije, koje se hrane narativom koji plasira Željko Ivanović i njegovi istomišljenici u zemlji i van nje, kazao je Ljubomir Filipović, izvršni koordinator GI “21. Maj”

“Upravo sam pročitao tekst ruske državne novinske agencije “RIA Novosti” u kojoj se nazivam “nacionalistom i članom DPS-a”. U tekstu se koristi lažni citat u kom sam navodno rekao da sa vlasti “treba svrgnuti Srbe” i da ne krijem da nam je “glavni neprijatelj pravoslavna crkva”. Glavni sagovornik u tekstu je bivši konzul Ruske Federacije kojemu je Ivanovićeva vlada izgleda oprostila švercovanje lažnjih policijskih znački. Isti Đukić je osnivač i član ekstremističkih organizacija u Crnoj Gori poput “Noćnih vukova”, “Kozačke vojske” i “Sorok Sorokov” militantne ruske pravoslavne organizacije”, kazao je Filipović.

Kako je istakao, ova vlada izmišlja razne nepostojeće ekstremizme, dok ove realne pušta da cvjetaju u Crnoj Gori.

“Što se tiče sinhronizovanih Ivanovićevih prozivki i prozivki Kremlja, mislim da ih ubuduće treba ignorisati. Uz nekoliko pisama Medijskom razvojnom investicionom fondu u kojem se postavlja pitanje čime se bavi Željko Ivanović i na koji način i za čiji račun širi mržnju i obesmišljava dijalog”, zaključio je Filipović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
11.10.2021-10:14 10:14

Tu Putinovu i Gebelovu skolu su oni izucili vec davno..ako kad pobijede..eto.pobijedili su srbijanski popovi sa glasom..gospon..Dritka–on..sa njegovim cetnicima..fanaticima..fasistima..je glavni krivac..ove katastrofe..
Novinari trebaju slobodno da pisu..i da iskazu svoje misljenje..dokaze..itd..ako je to zabranjeno..moraju dokazati..i jasno se zakonom izraziti..
Ova nova vlada..koja je u sastavu Vijesti..mora da se izjasni..da je slobodni govor zabranjen..a ne da Hapse..