Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Filipović: Posjetom kriminalcu u Spužu, Abazović kompromitovao instituciju koju predstavlja

Nezabilježeno je, kako smatra, da u državi vladavine prava potpredsjednik Vlade i koordinator svih službi bezbjednosti, ide na noge osuđenom pripadniku mafije, bez obzira na razloge koji su mu stavljeni na sto

Današnja izjava potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da je, po pozivu, posjetio u UIKS-u osuđenog za najteža krivična djela Ljuba Bigovića predstavlja nezapamćen skandal u uporednoj regionalnoj i međunarodnoj praksi, ocijenio je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore, Slobodan Filipović.

Nezabilježeno je, kako smatra, da u državi vladavine prava potpredsjednik Vlade i koordinator svih službi bezbjednosti, ide na noge osuđenom pripadniku mafije, bez obzira na razloge koji su mu stavljeni na sto.

“Potpredsjednik navodno famozno pismo trebalo je da preda nadležnom tužiocu na dalje postupanje kako bi poštovao međusobne nadležnosti i podjelu vlasti. To bi bio doprinos vladavini prava, snaženju institucija, a time i države Crne Gore. Ovako, postignuta je samo još jedna bezbjednosna lakrdija i kompromitacija države u izvođenju Abazovića”, zaključuje Filipović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve