Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Filipović: Kovačević pokušava da glasovima URA-e Nikšić pretvori u centar SAO Stare Hercegovine

''Gospodin Kovačević kritikuje ''21. maj'' i optužuje za ''kič i šund'' nacionalizam smijući nam se sa fotografija pod sintetičkom četničkom šubarom'', istakao je Filipović

Nikšić je danas provincija okupirana etničkim srpskim nacionalizmom, a njegov gradonačenik Marko Kovačević, ponosni samodeklarisani mladi četnik i unionista, glasovima Građanskog pokreta URA pokušava da pretvori ovaj grad u centar SAO “Stare Hercegovine”, kazao je Ljubomir Filipović, lider Građanske inicijative “21. maj”.

“Ipak, Nikšićani su okupljanjem za Dan nezavisnosti dokazali da se malo prepračunao. A posebno će dokazati to 13. jula kako čujem”, naveo je Filipović.

“Gospodin Kovačević kritikuje “21. maj” i optužuje za “kič i šund” nacionalizam smijući nam se sa fotografija pod sintetičkom četničkom šubarom”, istakao je Filipović.

Dalje navodi da je Kovačević u pravu dijelom kad kaže da su neki koristili crnogorsku zastavu kao paravan za pljačku.

“Protiv njih će GI “21. Maj” uvijek javno istupati, a još žešće protiv onih koji, poput Kovačevićevih mentora iz Budve, sada trobojkama i donacijama Crkvi Srbije prikrivaju lopovluk, lažno se predstavljajući kao zastupnici Srba u Crnoj Gori. Znaju dobro Nikšićani, koga je sa sobom Kovačević doveo u administraciju, i kako organizovani kriminal nakačen na budžet sada cvjeta u tom gradu. Nadam se da će se Srbi i u Nikšiću i u Budvi probuditi i vidjeti kako ih perfidno vara DF, prikrivajući svoj lopovluk trobojkama i lažnim moljenjem Bogu koje za cilj ima samo očuvanje stečenih privilegija”, poručuje Filipović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
24.05.2022-23:18 23:18

Zašto Demokrate oslobađate krivice za poseljačenje i kriminlizaciju Nikšića?