Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Filipović: Bojktovati opoziciju na izborima 2020. godine

Bivši potpredsjednik opštine Budva Ljubo Filipović predložio je juče organizovani bojkot opozicionih stranaka u Crnoj Gori koji bi uključivao bijele listiće za opoziciju na parlamentarnim izborima 2020. godine.

– Sviđa mi se ideja dijela nezadovoljnih ljudi da pokrenu akciju organizovanog bojkotovanja – opozicije. Opozicioni glasači nezadovoljni radom opozicije, nemanjem ideje, međusobnim sujetama, političkim kanibalizmom treba, ili da ostanu kući ili da poništavanjem listića iskažu svoje nezadovoljstvo na izborima 2020. godine – napisao je Filipović u svom postu na Fejsbuku.

Filipović, koji boravi u Sjedinjenim Američkim Državama na jednogodišnjem programu kao jedan od mladih lidera Evrope, za Pobjedu je objasnio da je ideja proistekla zbog izuzetnog nezadovoljstva opozicionih birača djelovanjem opozicije u posljednje dvije godine, posebno nakon afere ,,Atlas“.

– Razlozi su prije svega profesionalno opozicionarstvo, ali i stanje u Budvi i drugim gradovima gdje vrše vlast. A i ,,kokodakanje“ oko Atlasa i sličnih pravih i izmišljenih afera – rekao je Filipović.

Bivši potpredsjednik opštine Budva kaže da će sljedećim ciklusom vijesti proći priča oko Miga i Duška, kao što je prošla ,,Limenka“ i sve ostalo.

– Neka DPS uzme 81 mandat. Možda kada opozicionari ostanu kući, bez masnih plata za sebe, supruge, djecu, botove i ljubavnice – opozicionari budu natjerani da djeluju kao ozbiljni ljudi. Ovako su se uhljebili u benefite i prirodno je da ne žele ništa da mijenjaju – kazao je Filipović.

Građanski aktivista je istovremeno predložio da radni naziv političke akcije građana bude ,,isušimo močvaru“. U pitanju je pozamljeni izraz od predsjednika SAD Donalda Trampa, koji je u predsjedničkoj kampanji najavljivao udar na političku elitu, koji uključuje ,,isušenje političke močvare“ u Vašingtonu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve