Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Filipović: Abazovićev brat već suvlasnik jedne klinike u Srbiji, javnost ima pravo da postavlja pitanje o vrijednim poklonima koje je premijer dobija od brata

On dodaje da je Biocell Hospital u vlasništvu firme Vincula Biotech Group u kojoj je, kako kaže, uvidom u javno dostupan registar privrednih subjekata Republike Srbije pronašao da je Džihan Abazović upravo izvršni direktor firme

Politički analitičar Ljubomir Filipović kazao je da se pozabavio čuvenom klinikom brata Dritana Abazovića u Beogradu, Džihana Abazovića i na Tviteru je iznio nekoliko stavki do kojih je došao uvidom u dostupne informacije.

“Ne znam da li će se otvarati druga klinika u BIGZ-u, ali jedna u kojoj je Abazović suvlasnik već je otvorena u maju ove godine. Na youyube-u se pojavio i snimak sa otvatanja. Biocell Hospital ima i vebsajt sa veoma ograničenim informacijama”, tvrdi Filipović.

On dodaje da je Biocell Hospital u vlasništvu firme Vincula Biotech Group u kojoj je, kako kaže, uvidom u javno dostupan registar privrednih subjekata Republike Srbije pronašao da je Džihan Abazović upravo izvršni direktor firme.

Detaljnije informacije Filipović je iznio u Tviter objavi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve