Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Fejzić nakon izjave Leposavića: Bojim se da naš put nije u EU

Leposavić je današnjim odgovorom izbjegao da kaže svoj stav, ali je iznio da je sud u Hagu gdje je suđeno za genocid u Srebrenici, kako kaže, ''izgubio svoj legitimitet''

Nakon što je ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić danas u Skupštini kazao da je spreman da prizna da se u Srebrenici dogodio genocid kad se to i nedvosmisleno utvrdi oglasio se reis Islamske zajednice Rifat Fejzić.

“Ako mi u Crnoj Gori ne znamo da se u Srebrenici desio GENOCID, na osnovu odluke Medjunarodnog suda za ratne zločine u Hagu i ako je to stav Vlade Crne Gore, onda se bojim da naš put nije u EU”, napisao je Fejzić na Twitteru.

Leposavić je današnjim odgovorom izbjegao da kaže svoj stav, ali je iznio da je sud u Hagu gdje je suđeno za genocid u Srebrenici, kako kaže, “izgubio svoj legitimitet”.

On je naveo da ne zna da li su zločinci u Srebrenici imali genocidnu namjeru ili nisu, već da samo može da vjeruje sudijama iz Haga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kosovo
26.03.2021-20:20 20:20

STO SU URADILI CETNICI MLADIC -KARADZIC A LEPOSAVIC JE NJIHOV UCENIK STA DRUGO OCEKIVAT OD CETNICKOG OKUPATORA LEPOSAVICA NEGO OVAKVA IZJAVO I NISTA BOSNJACIMA NEBI LOSIJE URADIO OD KARADZICA MLADICA DA GA SAMO ZAPADNE PREPORUKA IZBJEGAVATI SA NJIM BILO KAKAV SASTANAK!!

Nikola
26.03.2021-23:44 23:44

Pisite americkom kongresu sta trabunja to govedo. On se ozenio za papire, pa neka mu ukinu vizu i proceraju govedo u srbistan.