Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Evropski tim za Herceg Novi: Vrijeme je da naš grad doživi promjene

''Došlo je vrijeme kada će Herceg Novi biti vraćen na staze uspjeha i ujedno iskoristiti priliku da ostvari sve ono što ga sa pravom sljeduje i zaslužuje''

Jučerašnjom predajom izborne liste počela je naša kampanja koja će u krajnjem rezultirati prijeko potrebnim promjenama u gradu, saopšteno je iz koalicije Evropski tim za Herceg Novi.

“Došlo je vrijeme kada će Herceg Novi biti vraćen na staze uspjeha i ujedno iskoristiti priliku da ostvari sve ono što ga sa pravom sljeduje i zaslužuje”, navode u saopštenju.

Prema njihovim riječima, prije svega to su efikasnija gradska uprava, bolja valorizacija turističkih kapaciteta, očuvanje prirodnih potencijala, izgradnja i jačanje omladinske politike, očuvanje istorijske i kulturne baštine i mnoge druge pojedinosti koje ćemo u narednim danima u okviru Izbornog plana i programa prezentovati javnosti i našim sugrađanima.

“Naš akcenat je prije svega na građaninu kao pojedincu i stvaranje boljih uslova u gradu. Ponosni smo što predstavljamo sposoban, predan i posvećen tim ljudi koji će svojim angažovanjem, predanošću, i zalag

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve