Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Evropska komisija: Poštujemo odluku Krivokapića

Krivokapić, kako je ranije objavljeno, otkazao je putovanje u Brisel, planirano za ponedjeljak 13. decembar, uz obrazloženje da želi da sačeka odluku Skupštine o predlogu za izglasavanje nepovjerenja Vladi

Evropska komisija (EK) poštuje odluku premijera Zdravka Krivokapića da ostane u Crnoj Gori tokom izjašnjavanja o nepovjerenju Vladi, saopšteno je u Briselu.

“Poštujemo odluku premijera. Pomno pratimo dešavanja u Crnoj Gori i nemamo više komentara”, poručila je portparolka EK Ana Pisonero Hernandez.

Pisonero naglašava da se raduju Međuvladinoj konferenciji sa Crnom Gorom narednog ponedjeljka, gdje će Vlada biti predstavljena na nivou ministara.

“Kao što je već ranije rečeno, EU očekuje da sve crnogorske institucije i političke partije rade zajedno konstruktivno, u skladu sa svojim ustavnim mandatima, kako bi pokrenule reforme vezane za EU, u duhu odgovornosti i u interesu građana”, ističe portparokla EK.

Krivokapić, kako je ranije objavljeno, otkazao je putovanje u Brisel, planirano za ponedjeljak 13. decembar, uz obrazloženje da želi da sačeka odluku Skupštine o predlogu za izglasavanje nepovjerenja Vladi.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
10.12.2021-14:37 14:37

Vi postujete sve fasiste Evroppe..Hvala vam!