Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Evropa sad: Kompletna infrastruktura Fronta biće angažovana za Milatovića

Kako je saopšteno iz PES, u razgovoru sa predsjedničkim kandidatom DF-a Andrijom Mandićem, kao i sa jednim od lidera tog političkog saveza Milanom Kneževićem, dogovoreno je da se u punom kapacitetu na stranu kandidata PES ukljuci ovaj politicki savez

Infrastruktura Demokratskog fronta stavljena je na raspolaganje kandidature Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora, potvrđeno je iz Pokreta Evropa sad.

Kako je saopšteno iz PES, u razgovoru sa predsjedničkim kandidatom DF-a Andrijom Mandićem, kao i sa jednim od lidera tog političkog saveza Milanom Kneževićem, dogovoreno je da se u punom kapacitetu na stranu kandidata PES ukljuci ovaj politicki savez. To podrazumijeva da će kompletna infrastruktura Demokratskog fronta biti maksimalno angažovana u drugom krugu predsjedničkih izbora kao i na sami izborni dan kako bi pobjeda nad Milom Đukanovica bila potpuna.

Sagovornici su, kako se navodi, konstatovali neophodnost i značaj da se Milo Đukanović pobijedi ubjedljivom razlikom, kako bi konačno demokratski procesi započeti 30. avgusta 2020. godine nastavili da se odvijaju nesmetano.

Kandidat za predsjednika Crne Gore Jakov Milatović sastao se i sa liderom, kao i sa funkcionerima Demokratske Crne Gore Aleksom Bečićem, Danilom Šaranovićem i Nikolom Rovčaninom.

– Predsjednički kandidati Demokrata i Evrope sad istakli su potrebu pomoći i apsolutne podrške u susret izbornom danu zakazanom za 2. april. Pobjeda nad kandidatom DPS-a znači potpuno razvlašćivanje autokratskog režima i Demokrate će dati puni doprinos realizaciji tog cilja. Predsjednički kandidat i predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović podržao je Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora. Danilović i Danilo Jokić iz Ujedinjene i Milatović sa saradnicima su konstatovali da tek pobjedom nad Milom Đukanovićem trijumf iz 30. avgusta 2020. godine može biti i utvrđen – navode iz PES.

Nakon razgovora sa funkcionerima GP URA Milošem Konatarom, Goranom Đurovićem, Zoranom Mikićem i Miletom Radovanićem, predsjednički kandidat Milatović je dobio snažnu podršku u izbornoj trci za predsjednika Crne Gore. Iz URA-e su poručili da je za nastavak borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije jako važna pobjeda nad kandidatom DPS-a. Zato će se URA staviti na raspolaganje kandidatu Evrope sad, te svojom podrškom obezbijediti sigurnu i ubjedljivu pobjedu Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora.

U prvom krugu predsjedničkih izbora, kandidati Evrope sad, DF-a, Demokrata i Ujedinjenje dobili su zajedno iznad 60% podrške, te preko 80 hiljada glasova više u odnosu na predsjedničkog kandidata DPS-a Mila Đukanovića, napominju iz PES.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve