Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Evropa sad: Građani da glasaju do 12 časova i provjere gdje mogu iskoristiti biračko pravo

Takođe, pozivaju nadležne organe da što prije osposobe funkcionalnost sajta biraci.me, te otvore i novu mogućnost, kako bi se građani blagovremeno informisali gdje mogu iskoristiti biračko pravo

Pozivamo sve građane Crne Gore da u nedjelju do 12 časova izađu na birališta u što većem broju. Na taj način ćemo u velikoj mjeri preventivno spriječiti izborni inženjering, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

Takođe, pozivaju nadležne organe da što prije osposobe funkcionalnost sajta biraci.me, te otvore i novu mogućnost, kako bi se građani blagovremeno informisali gdje mogu iskoristiti biračko pravo.

“Očekujemo da ovog puta nećemo imati slične probleme kao za lokalne izbore prije par mjeseci. Podsjećamo da su tada brojni birači bez prethodnog obavještenja bili ispisani sa biračkih mjesta gdje tradicionalno glasaju”, navodi se u saopštrenju.

Takođe, dodaju, tajnost glasanja je zagarantovana i svi građani se mogu opredijeliti po sopstvenoj savjesti i ubjeđenju.

“Građani Crne Gore, pred nama su istorijski dani i uvjereni smo u zajednički uspjeh”, zaključuju iz tog pokreta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
17.03.2023-14:17 14:17

Sa Vama nikad ništa zajedno, jer ste podli, pokvareni i nesposobni. A Crnu Goru očima viđet ne možete viđet. OPREM DOBRO SRBIJA SJUTRA!

Zvalo
17.03.2023-14:29 14:29

Splacine Cetnicke nacionalisticke Pozivaju građane Crne Gore SPP-Seada Hadzica- SNS – Cetnicke Seseljeve zlikovce u nedjelju do 12 časova izađu na birališta u što većem broju .zajednicki da SPRZIMO CRNU GORU ”To je Lopova -Lazova jedini njihov Cilj !

Jadovi
17.03.2023-17:44 17:44

I vi do 12 sati da se izjasnite koliko ste ličnih karata kupili.