Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Evropa sad: DPS aktivisti da prestanu da se lažno predstavljaju kao naši predstavnici

Nepoznati pozivalac, čiji broj je bio skriven pri pozivanju, naveo je da nudi novac u zamjenu za glas našeg predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića, saopšteno je iz PES-a

U prethodnih 48h sati više osoba kontaktirala je jedna osoba koje se neovlašćeno predstavljala kao predstavnik Pokreta Evropa sad. Nepoznati pozivalac, čiji broj je bio skriven pri pozivanju, naveo je da nudi novac u zamjenu za glas našeg predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića, saopšteno je iz PES-a.

“Više osoba nam se obratilo tim povodom, a jedan od slučaja snimljen upravo od strane pozivaoca objavljen je na društvenoj mreži Twitter. Obavještavamo javnost i naše simpatizere da Pokret Evropa sad i predsjednički kandidat Jakov Milatović ostaju istrajni u borbi za suštinsku demokratizaciju Crne Gore, koja se temelji na etički ispravnim osnovama, tako da poznate metode odlazećeg režima, koje su uključivale povrede biračkih prava, zastrašivanje neistomišljenika, kupovinu glasova i ličnih karata, postanu dio prošlosti od 2. aprila”, kažu u PES-u.

Navode da će u konsultaciji sa pravnim timom, razmotriti i pokretanje odgovarajućih pravnih radnji protiv ovog NN lica.

“U međuvremenu apelujemo na aktiviste DPS-a da se konačno okanu ovakvih nemoralnih i nezakonitih radnji”, zaključuju u PES-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
28.03.2023-17:34 17:34

Ili ste ka ćesova babetina proročica ili po običaju lagite. Podnesite krivičnu prijavu protiv NN učinioca ili zaćutite, jer se možda dokaže da je taj NN pozivalac vaš pristalica..