Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Ernad Suljević izabran za predsjednika odbora Bošnjačke stranke u Bijelom Polju

Suljević, koji obavlja funkciju potpredsjednika opštine, izabran je jednoglasno

Članovi novog saziva Opštinskog odbora Bošnjačke stranke Bijelo Polje, na konstitutivnoj sjednici, izabrali su Ernada Suljevića, za novog predsjednika odbora. Suljević je na toj poziciji naslijedio Muradifa Grbovića.

Suljević, koji obavlja funkciju potpredsjednika opštine, izabran je jednoglasno.

„Biti na čelu odbora koji je drugi po snazi u državi, za mene je čast, ali i obaveza. Zadovoljstvo mi je da predvodim tim kvalitetnih, obrazovanih i dokazanih ljudi. Bošnjačka stranka svakodnevno bilježi priliv članstva u Bijelom Polju i siguran sam da ćemo nastaviti da vodimo ispravnu politiku, kao i do sada“, kazao je Suljević.

On je poručio da će fokus politike Bošnjačke stranke u ovom gradu biti na razvoju ekonomije, poljoprivrede i otvaranju novih radnih mjesta, kao i na još snažnijoj promociji multikulturalizma u gradu.

„Bijelo Polje je lokomotiva razvoja sjevera Crne Gore. Bošnjačka stranka će nastaviti da daje doprinos, kako bi prije svega zadržali mlade ljude u Bijelom Polju, ali i stvorili pretpostavke za veća investiciona ulaganja“, kazao je Suljević.

Za potpredsjednike odbora izabrani su Jasmin Kijamet, Haris Mekić i Fuad Kolić. Za sekretara obora izabran je Selvir Mujanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve