Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Eraković pita: U kojoj stvarnosti živi ministarka zdravlja, 350 kruzera otkazalo dolazak u CG

Eraković je upozorio da je, za razliku od Srbije i Sjeverne Makedonje, Crna Gora država čiji građani ne mogu da uđu u EU bez posebnih razloga

Crna Gora, za razliku od Srbjje, Albanije i Sjeverne Makedonjje, u naredne dvije sedmice neće biti na listi epidemiološki bezbjednih zemalja čijim građanima je omogućeno putovanje u Evropsku uniju.

Ovo je podatak na koji je objavom na Twitteru upozorio doktor Jevto Eraković, potpredsjednik Demokratske partije socijalista.

“Dok pojedini proslavljaju 70 odsto vakcinisanih, u Crnoj Gori imamo 30 odsto odsto”, kazao je on.

Eraković je upozorio da je, za razliku od Srbije i Sjeverne Makedonje, Crna Gora država čiji građani ne mogu da uđu u EU bez posebnih razloga.

“Građani EU, posljedično, ne dolaze na naše primorje. 350 kruzera otkazalo dolazak u Crnu Goru”, jasan je Eraković.

Kako se minustarka zdravlja danas novim popuštanjem mjera pohvalila rezultatima koje su postigli mjerama koje su sproveli, uprkos tome da EU vrata ostaju zatvorena i dalje za nas, Eraković je upitao: U kojoj to stvarnosti živi ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović?

Borovinić Bojović danas je kazala da su svu raniji napadi na Ministarstvo zdravlja bili motivisani nemedicinskim razlozima zbog kojih nijesu niti ćeubuduće reagovati, te da je prvom dozom protiv korona virusa do sada vakcinisano nešto preko 30 odsto punoljetnih, a da je u cjelosti imunizovana četvrtina odraslih.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ljiljana
18.06.2021-17:02 17:02

JBB zivi u paralelnom Univerzumu u kojem nema mjesta za istinu. Pokazala i dokazala nebrojeno puta do sada. Sledeca za smjenu. Pod hitno!!!