Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Eraković: Herceg Novi uvijek znao da cijeni i prepozna evropske vrijednosti

Sklad, solidarnost i dobar odnos među komšijama ono što je uvijek krasilo i Novljane i Crnu Goru, rekao je Eraković

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista Jevto Eraković posjetio je danas članove Evropskog tima za Herceg Novi, i zajedno sa njima razgovarao sa brojnim građanima našeg grada, saopšteno je iz DPS.

“Siguran sam da će nakon izbornog uspjeha koji je postigla lista za Evropski Nikšić i Evropski tim za Herceg Novi nastaviti istim tim putem. Ovo je grad koji je uvijek znao da cijeni i da prepozna evropske vrijednosti, moderne poglede, moderne ciljeve i sve ono što čini Crnu Goru onakvom kakva jeste”, kazao je Eraković.

Dodao je da su sklad, solidarnost i dobar odnos među komšijama to je ono što je uvijek krasilo i Novljane i Crnu Goru.

Na kraju, poručio je da je siguran sam da će Evropski tim i na ovim izborima nastaviti put kojim Crna Gora mora da ide, a to je evropski put napretka države.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Prezivijeli.
18.04.2021-03:58 03:58

Ne bas uvijek g.Erakovicu nije tako kako tvrdite..A onih koliko bijase, preko 100 Bosnjaka isporucenih Karadzicevoj krvavoj kami. Razlozi isporucivanja , ime prezime, nacionalnost i religioznost .Zar to nije genocid napravimo li poredjenje sa transportima Jevreja iz domicilnih ili zemalja gdije su izbijegli.Kod nas ni memorijalne ploce.Postavite je u Herceg Novom tad ce te zasluzio da vam se vijeruje.