Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

eMDe Alijansa pisala DW-u: Prilog o Krivokapiću neprofesionalan, vodite računa o svom nivou i ne ispadajte smiješni

''Mi iz Zajednice crnogorskih udruženja u Njemačkoj smo zatečeni da iz Crne Gore skoro niko nije reagovao, te smatramo da su zadovoljni ismijavanjem nas samih, a čemu to vodi, o tome ćemo kad bude kasno, kao i obično!''

Zajednica crnogorskih udruženja u Njemačkoj, eMDe Alijansa, uputila je mediju Deutsche Welle reakciju u vezi reportaže sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem.

“Poštovane dame i gospodo, kontaktiramo Vas jer pratimo DW koji doživljavamo Ili smo doživljavali kao objektivni i kvalitetni medij. Međutim, u posljednje vrijeme sve su češći napadi na Crnu Goru koje javno emitujete. Kritika je u redu, ali linč nije. Vrhunac je bio prilog o predsjedniku Vlade Crne Gore Zdravku Krivokapiću. Dakle, ovaj prilog je rađen vrlo neprofesionalno s vaše strane. Razumijemo da imate dosta Srba među svojim kadrovima i to je u redu, ali dozvoliti toliku dozu pristrasnosti u vašem mediju i profesiji je zaista previše. Skrećemo pažnju da vodite računa o svom nivou i da ne ispadate smiješni, jer je DW donedavno bio veoma cijenjen od strane naše dijaspore i matične Crne Gore. Zahvaljujemo se i molimo da provjerite opravdanost naše reakcije. Ovo će, prije svega, vama biti od pomoći. Mi iz Zajednice crnogorskih udruženja u Njemačkoj smo zatečeni da iz Crne Gore skoro niko nije reagovao, te smatramo da su zadovoljni ismijavanjem nas samih, a čemu to vodi, o tome ćemo kad bude kasno, kao i obično!”, poručuje eMDe Alijansa – Zajednica crnogorskih udruženja u Njemačkoj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Anthropos
09.12.2021-11:05 11:05

Zaista je nevjerovatno odsustvo reakcije u CG na ovu sramnu, punu bezočnih laži, emisiju DW? Naravno, ne očekujemo da će vladajuća koalicija reagovati. Ali, zašto ćute naše patriotske organizacije, pa i istaknuti intelektualci? Jedino što može da opravda nedostatak društvene reakcije je da smo pod teretom laži “srpskog sveta – potpuno otupjeli. Više i ne znamo što je laž – a što istina? A da istina uvijek mora biti vezana za činjenice – na to smo davno zaboravili. Danas svako ima “demokratsko” pravo ne samo na svoju „istinu“ – već, da bruka bude veća – i na svoje „ činjenice“?… Pročitaj više »