Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Džaković saslušan u SDT povodom optužbi da je član kriminalne organizacije

Kako je kazao, on je među prvima od kojih je uzeta izjava tim povodom

Stevan Džaković saslušan je danas u Specijalnom državnom tužilaštvu povodom krivične prijave koju su protiv njega podnijeli članovi Demokratskog fronta iz Budve.

Stevan Džaković

Kako je kazao u izjavi za Antenu M, saslušanje je trajalo nekoliko sati.

“Ja sam danas bio u Podgorici, u SDT, u specijalnom odjeljenju koje se bavi organizovanim kriminalom, da dam izjavu na navode iz krivične prijave koja je podnijeta protiv mene. Saslušanje je počelo u devet sati, a trajalo je jako dugo, i nakon podneva”, kazao je Džaković.

Kako je kazao, on je među prvima od kojih je uzeta izjava tim povodom.

” To je povodom krivične prijave koju su protiv mene podnijeli članovi DF-a iz Budve, da sam ja član nekakve kriminalne organizacije u kojoj je Šinavatra. Mogu da kažem samo da sam se izjasnio povodom četiri navoda iz te prijave”, rekao je.

Odbornici Demokratskog fronta u Budvi podnijeli su 27. maja krivičnu prijavu protiv navodne organizovane kriminalne grupe koja je, kako tvrde, dogovorila smjenu vlasti u Budvi, milionskom korupcijom nezavisnog odbornika Stevana Džakovića.

Krivična prijava podnijeta je Specijalnom državnom tužilaštvu i glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću.

Kao pripadnici kriminalne organizacije u prijavi Demokratskog fronta su označeni poslanik DPS-a Andrija Nikolić, odbornik i funkcioner Crnogorske u Budvi Dragan Purko Ivančević, predsjednica Crnogorske i odbornica te partije u Budvi Anđela Ivanović, bivši potpredsjednik Opštine Budva i predsjednik odbora Crnogorske u tom gradu Vladimir Bulatović, nezavisni odbornik u SO Budva Stevan Džaković, te poslanik DPS-a Nikola Divanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
10.06.2020-18:31 18:31

Brzo li reagova Katnic na lazi i prevare “saborca”Carevica cije je ovo maslo,naravno IZMISLJENO,ali ne reagova toliko vremena na pljacku Carevica na Krimovici i Rista Radovica ciji je Katnic miljenik,pa ovoga nema ni tamo u onoj divljini dje su oni “crveni Kmeri”