Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Džaković: Napustiću odborničke klupe, porodici sam obećao prije četiri godine

"Sa Andjelom Ivanović koja je i predsjednica Skupštine opštine Budva nećete moći da me posvađate, gospodo novinari, a da želite u to ne sumnjam", poručio je Džaković

Nezavisni odbornik u budvanskom parlamentu Budve Stevan Džaković kazao je na današnoj pres konferenciji da je odlučio da napusti odborničke klupe, jer je to obećao porodici. Kako je kazao, još 2016. dao riječ porodici da nakon mandata izlazi iz odborničkih klupa, prenosi RTV Budva.

“Sa Andjelom Ivanović koja je i predsjednica Skupštine opštine Budva nećete moći da me posvađate, gospodo novinari, a da želite u to ne sumnjam”, poručio je Džaković.

Zahvaljujući, kako je kazao činjenici da je današnje novinarstvo u Budvi potrlo osnovni novinarski postulat koji se tiče provjere objavljenih podataka i omogućavanja javnosti da čuje obije strane jedne priče kako bi mogla da donese neki sud, prinuđen je da reaguje.

“Niko od poslanika javne riječi nije se sjetio da mi postavi pitanje da li ja zaista uskraćujem kvorum za sjednicu Skupštine opštine Budva na kojoj se navodno treba odobriti kreditno zaduženje Opštine i tako omogućiti skidanje privremene mjere sa opštinskog računa. Na taj način se javnosti namjerno plasira zaključak da ja kočim isplatu zarada jer ne omogućavam deblokadu računa. Uz sve to, još se prenosi vijest kako sam se skoro potukao sa predsjednicom Skupštine opštine Budva Andjelom Ivanović, vjerovatno jer nijesam na odborničkoj listi”, kazao je Džaković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve