Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Džaković: Brat gradonačelnika Carevića mi psovao majku i prijetio

On je poručio DF i Demokratama da ako ne uspiju da promijene Zakon i vrate slobodu Crnogorcima, neka bojkotuju izbore, imaće njegovu podršku

Nezavisni odbornik u SO Budva Stevan Džaković je za portal Standard rekao da se uvijek borio protiv organizovanog kriminala i korupcije, samo su danas, kako kaže, u organizovanom kriminalu zamijenili uloge vlast i opozicija.

Džaković

“I ovdje se ne radi ko je u kojoj partiji, već ko radi u interesu građana a ko mafije”, rekao je Džaković.

On je dodao da se, nakon onoliko uvreda od “rane zore” bojao svoje reakcije na sjednici, ali da se sve završilo bez ugrožavanja života.

“One sramne osmrtnice je širio DF, a ostale plakate o nekakvoj korupciji Demokrate. Odmah da im kažem, pošto pominju pare. Onoliko koliko sam ja para dobio da bi smijenio ovu korumpiranu vlast, da Bog da zaradili svi oni pojedinačno, do kraja života. Predsjednik Carević mi je više puta ponovio da ne priča sa onima iz DF iz Podgorice, takođe je rekao da će nam biti zahvalan kada ga smijenimo. Onda mi nije jasno zašto mi je njegov rođeni brat psovao majku ispred šatora i prijetio mi. Sva ra rulja juče nije bila ”narod” kako korumpirani ”novinar” prenosi, već sinovi i familije rukovodstva DF i Demokrata”, kaže Džaković.

Nezavisni odbornik ne krije ogorčenje situacijom i optužuje DF i Demokrate.

“To je bila interesna grupa do grla u kombinacijama, i saopštićemo imenom i prezimenom ko su bili. Neka Andrija Mandić i Aleksa Bečić u narednih sedam dana urade sve da uvedu otvorene liste u izborni Zakon, kako nalaže i Ustav, neka njihovi  poslanici predaju predlog Zakona tj. potpišu izmjene toga zakona koji je predao Aleksandar Damjanović“, precizirao je Džaković.

On je poručio DF i Demokratama da ako ne uspiju da promijene Zakon i vrate slobodu Crnogorcima, neka bojkotuju izbore, imaće njegovu podršku.

Džaković je bio odbornik Pokreta za promjene, ali je isključen iz te stranke 2016. zbog djelovanja suprotnog politici stranke.

Od tada djeluje kao nezavisni odbornik.

Demokratski front pozvao je Džakovića da vrati mandat koji je dobio sa njihove liste.

Sjednica budvanskog lokalnog parlamenta prekinuta je zbog isteka vremena i zakazana za treći jun.

Po završetku sjednice nezavisnog odbornika Stevana Džakovića iz sale su izveli policijski inspektori i odveli u hotel “Blu star”.

Predsjednik SO Budva Krsto Radović zakazao je nastavak 33. sjednice za danas sa početkom u 13.30 časova u montažno/demontažnom objektu postavljenom na platou ispred zgrade Opštine, na kojoj će biti riječi o razriješenju predsjednika Opštine, Marka Carevića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve