Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurašković Prijestonici: Za dvije godine mogli ste da riješite brojne probleme Cetinjana

Da je stanje alarmantno, kako tvrdi, pokazuje i podatak da nijesu u stanju da potroše sredstva, od oko 5.5 miliona eura godišnje, koja Cetinju sleduju na osnovu Zakona o Prijestonici

Odbornik Socijaldemokratske partije socijalista na Cetinju Nikola Đurašković poručio je Prijestonici da su za dvije godine mogli da potrošie 11 miliona eura, otvore radna mjesta, podrže škole i vrtiće i riješe brojne probleme Cetinjana.

Nikola Đurašković

“Vi to, nažalost, nijeste umjeli. Bez želje da ulazimo u bilo kakva političko-partijska prepucavanja želimo predstavnike lokalne vlasti da pitamo prosta pitanja, na koja oni, očigledno, ne umiju dati odgovor”, kaže on.

Da je stanje alarmantno, kako tvrdi, pokazuje i podatak da nijesu u stanju da potroše sredstva, od oko 5.5 miliona eura godišnje, koja Cetinju sleduju na osnovu Zakona o Prijestonici.

“Što je sa Studentskim trgom? Vodosnabdijevanjem? Tretmanom otpadnih voda? Rekonstrukcijom parkova? Azilom za napuštene životinje? Uredjenjem biznis zona? Izložbenim prostorom za Filermosu? Atletskom stazom u Humcima? Sanacijom ponora? Uređenjem platoa oko podvožnjaka? Novim radnim mjestima? Žičara i MACCOC služe za šalu i po Cetinju i po Crnoj Gori, ali su ti “strateški” projekti koštali naše sugrađane preko 2 miliona eura. I tako i tako dalje. Da li da vjerujemo vama i vašim saopštenjima ili svojim očima?”, pita se Đurašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve