Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Đukanović: Vjerujem da će nova Vlada prepoznati potrebu daljeg ulaganja u Pljevlja

"Pljevlja, vjekovima unazad, ne samo u Crnoj Gori nego i šire, prepoznata po svojoj multikulturalnosti, međunacionalnom skladu i preduzimljivosti svojih građana, uspješno su se odupirala brojnim izazovima koji su kroz istoriju pogađali ovo osjetljivo područje".

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 20. novembra – Dana opštine Pljevlja, predsjedniku Igoru Goluboviću, predsjedniku Skupštine opštine Dragiši Sokiću, odbornicima i svim građanima Pljevalja uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Pljevlja, vjekovima unazad, ne samo u Crnoj Gori nego i šire, prepoznata po svojoj multikulturalnosti, međunacionalnom skladu i preduzimljivosti svojih građana, uspješno su se odupirala brojnim izazovima koji su kroz istoriju pogađali ovo osjetljivo područje.

Svojim primjerom, odlučno braneći najviše vrijednosti tolerancije, suživota i multietničnosti, Pljevlja i danas nastavljaju da pružaju nemjerljiv doprinos izgradnji evropske, građanske i multietničke Crne Gore.

Uvjeren sam da će na ovim temeljima i uz oslonac na slavnu slobodarsku antifašističku tradiciju, Pljevlja nastaviti da budu važan stub razvoja savremene Crne Gore. Vjerujem da će nova Vlada prepoznati potrebe daljeg ulaganja u Pljevlja, valorizujući raspoložive prirodne i privredne resurse, za šta nam započeti i planirani strateški razvojni projekti ulivaju optimizam. Jedino takvim pristupom, u duhu zajedništva i razumijevanja, uspjećemo da uspješno odgovorimo na višestruke izazove i obezbijedimo održiv razvoj ovog područja. U tome, uvjeravam vas, možete računati na moju punu podršku”, naveo je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve