Srijeda, 7 Juna, 2023
Rubrika:

Đukanović uoči zasijedanja UN: Za održivi razvoj potrebne nove ideje

Kako je navedeno na Twitter nalogu predsjedavajućeg 74. zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Tijanija Muhamada Bandea, Đukanović je kazao kako se odgovori moraju zasnivati i na kontinuiranom generisanju novih ideja i akcija za dostizanje ciljeva održivog razvoja

Predsjednik Milo Đukanović poručio je kako se odgovori svih država moraju zasnivati na kontinuiranom angažovanju na svim nivoima, u cilju uvođenja održivih razvojnih praksi u okvire složenih političkih procesa.

Milo Đukanović

Kako je navedeno na Twitter nalogu predsjedavajućeg 74. zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Tijanija Muhamada Bandea, Đukanović je kazao kako se odgovori moraju zasnivati i na kontinuiranom generisanju novih ideja i akcija za dostizanje ciljeva održivog razvoja.

https://twitter.com/UN_PGA/status/1174804781174579201

“Naši odgovori se prevashodno moraju zasnivati na kontinuiranom angažovanju na svim nivoima u cilju uvođenja održivih razvojnih praksi u okvire složenih političkih procesa, odnosno kontinuiranom generisanju novih ideja i akcija za dostizanje ciljeva održivog razvoja”, poručio je Đukanović.

Đukanović će predvoditi crnogorsku delegaciju koja će od 24. do 30. septembra učestvovati na Generalnoj debati 74. zasijedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve