Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Đukanović u Briselu sa liderima EU i Zapadnog Balkana

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovao je danas u Brisel, gdje večeras, na poziv predsjednika Evropskog savjeta Šarl Mišela, učestvuje na neformalnoj večeri za lidere država Zapadnog Balkana

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovao je danas u Brisel, gdje večeras, na poziv predsjednika Evropskog savjeta Šarl Mišela, učestvuje na neformalnoj večeri za lidere država Zapadnog Balkana, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

Kako je najavljeno, neformalnoj večeri prisustvuje i predsjednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen, visoki predstavnik EU za vanjsku politiku Žosef Borelj kao i Andrej Plenković premijer Hrvatske predsjedavajuće EU.

Đukanović će se sjutra sastati i sa predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mišelom i predsjednicom Evropske komisije Ursulom fon  der Lajen.

Milo Đukanović, Šarl Mišel

Kasnije popodne, Đukanović će učestvovati na donatorskoj konferenciji za pomoć u rekonstrukciji Albanije nakon razornih zemljotresa koja se organizuje pod pokroviteljstvom predsjednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen.

Na donatorskoj konferenciji učestvovaće države članice EU, partneri sa Zapadnog Balkana, predstavnici drugih zemalja kao i međunarodne institucije, uključujući UN i Svjetsku banku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve