Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović sjutra u Varšavi na obilježavanju 80. godišnjice početka Drugog svjetskog rata

Na ceremoniju su pozvani lideri i drugi visoki državni zvaničnici država članica Evropske unije, NATO-a i Istočnog partnerstva, koji će simboličnim udaranjem u “zvono mira” na trgu Pilsudskiegu i polaganjem vijenca na Spomenik neznanim junacima odati počast svim žrtvama Drugog svjetskog rata, najavljeno je iz Đukanovićevog Kabineta

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovaće sjutra u Varšavu na poziv poljskog koelge Andžeja Dude, gdje će učestvovati na ceremoniji obilježavanja 80. godišnjice od početka Drugog svjetskog rata.

Milo Đukanović

“Na ceremoniju su pozvani lideri i drugi visoki državni zvaničnici država članica Evropske unije, NATO-a i Istočnog partnerstva, koji će simboličnim udaranjem u “zvono mira” na trgu Pilsudskiegu i polaganjem vijenca na Spomenik neznanim junacima odati počast svim žrtvama Drugog svjetskog rata”, najavljeno je iz Đukanovićevog Kabineta.

Đukanović će u drugom dijelu programa, prisustvovati zvaničnoj večeri u Kraljevskom dvorcu koju za visoke zvanice priređuje poljski predsjednik Duda.

Poziv da prisustvuju ovom događaju nije upućen predsjednicima Rusije i Srbije Vladimiru Putinu i Aleksandru Vučiću.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve