Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Đukanović položio vijenac na spomenik boracima stradalim za litvansku nezavisnost

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je u okviru programa zvanične posjete Litvaniji posjetio fragment spomenika “Barikade za nezavisnost”, posvećen sjećanju na dane borbe za nezavisnost Litvanije čija se 30-a godišnjica obilježava ovih dana

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je u okviru programa zvanične posjete Litvaniji posjetio fragment spomenika “Barikade za nezavisnost”, posvećen sjećanju na dane borbe za nezavisnost Litvanije čija se 30-a godišnjica obilježava ovih dana.

On je u prisustvu ministra odbrane Raimundasa Karoblisa uz vojnu ceremoniju, položio vijenac na spomenik “Stradalih boraca za litvansku nezavisnost”.

Predsjednik Đukanović održao je danas i predavanje na Institutu za međunarodne odnose i političke nauke pri Univerzitetu u Viljnusu.

Ranije danas predsjednik Đukanović upisao se u knjige visokih zvaničnika u predsjedničkoj palati i litvanskom parlamentu Seimas.

Predsjednik Crne Gore zvaničnu posjetu baltičkim državama nastavlja sjutra u Talinu gdje je, takođe, pripremljen bogat program, susreti sa najvišim zvaničnicima i posjeta značajnim estonskim institucijama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve