Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Dukaj: Žabljak ima predispozicije da se još više razvija

Prema njegovim riječima, durmitorski kraj, bogat prirodnim resursima, predstavlja jednu od najposjećenijih tačaka zimskog turizma, ne samo kada je Crna Gora u pitanju, već i u regionalnom planu

Ministar javne uprave Marash Dukaj čestitao je predsjedniku Opštine Žabljak, Veselinu Vukićeviću i predsjedniku SO Žabljak, Vidoju Tomčiću Dan opštine Žabljak.

“Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima opštine Žabljak uputim najsrdačnije čestitke povodom 17. septembra, Dana opštine”, kazao je Dukaj.

Prema njegovim riječima, durmitorski kraj, bogat prirodnim resursima, predstavlja jednu od najposjećenijih tačaka zimskog turizma, ne samo kada je Crna Gora u pitanju, već i u regionalnom planu.

“Geografski položaj opštine Žabljak čini ovu opštinu prirodnom razglednicom koja najbolje predstavlja sjever naše zemlje. Uz valorizaciju brojnih potencijala kojima raspolaže, opština Žabljak ima predispozicije da se još više razvija kao destinacija omiljena kod domaćih i stranih turista i da postane turistička oaza, kako zimi tako i ljeti”, istakao je Dukaj.

Ministarstvo javne uprave, dodao je, nastavlja sa podrškom opštini Žabljak u oblasti reforme javne uprave sa fokusom na unapređenje pružanja usluga građanima.

“Sa jasnim uvjerenjem da će Žabljak nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine”, kazao je ministar Dukaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve