Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Dukaj posjetio Plav: Unapređenje pružanja usluga građanima

Dukaj je kazao da je Ministarstvo posvećeno procesu decentralizacije i osnaživanju sistema lokalne samouprave u Crnoj Gori i  reformi javne uprave u cilju stvaranja efikasnije i ekonomičnije uprave okrenute ka građaninu

Ministar javne uprave Maraš Dukaj, sa saradnicima, boravio je danas u posjeti opštini Plav, a tokom sastanka sa predsjednikom opštine Plav Nihadom Canovićem, razgovarano je o funkcionisanju ove opštine, te modalitetima za unapređenje saradnje sa resornim ministarstvom.

Dukaj je kazao da je Ministarstvo posvećeno procesu decentralizacije i osnaživanju sistema lokalne samouprave u Crnoj Gori i  reformi javne uprave u cilju stvaranja efikasnije i ekonomičnije uprave okrenute ka građaninu.

“On je istakao da Ministarstvo javne uprave u kontinuitetu radi na produbljivanju saradnje i rješavanju problema koje opterećuju rad lokalnih samouprava, te da će vrata Ministarstva uvijek biti otvorena u pogledu uspostavljanja uprave okrenute ka građanima”, navodi se u saopštenju.

Canović je pozdravio posjetu ministra javne uprave opštini Plav i upoznao ga sa aktuelnim razvojnim projektima i budućim planovima i aktivnostima u pogledu daljeg unapređenja rada opštine.

Na sastanku je bilo riječi i o drugim temama iz oblasti reforme javne uprave na lokalnom nivou.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve