Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Dukaj: Posebno mjesto u viziji razvoja Plava zaslužuju mladi

''Vjerujem da će priotitetni dio vaših strateških vizija biti usmjeren na valorizaciju prirodnih potencijala u oblasti turizma i da je to put za unapređenje Opštine Plav''

Ministar javne uprave Marash Dukaj uputio je čestitku povodom 30. jula – Dana Opštine Plav, predsjedniku Opštine Nihadu Canoviću, predsjednici Skupštine opštine Jasmini Cikotić, odbornicima i svim građanima Plava uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Ispred Ministarstva javne uprave, i u svoje lično ime, koristim priliku da vama, građankama i građanima Plava uputim najsrdačnije čestitke povodom 29. jula, Dana opštine. Uvjeren da ćete u duhu  istorijskog, kulturološkog, multietničkog i multikonfesionalnog sklada i tradicije, graditi prosperitet  opštine u najboljem interesu vaših građana, i građanki. Vjerujem da će priotitetni dio vaših strateških vizija biti usmjeren na valorizaciju prirodnih potencijala u oblasti turizma i da je to put za unapređenje Opštine Plav”, naveo je Dukaj.

Kako je dodao, posebno mjesto u viziji razvoja ovog kraja, zaslužuju mladi, kako bi se motivisali da svoju sudbinu i sudbinu najbližih vežu za rodni kraj.

“Ministarstvo javne uprave će u skladu sa djelokrugom rada, nastaviti da podržava Opštinu Plav saglasno demokratskim procesima koji su pred nama. Uz najbolje želje vama, svim građankama i građanima Plava, još jednom čestitam 29. jul, Dan opštine”, poručuje Dukaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve