Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Dukaj čestitao Dan Opštine Tivat: Ostvareni ekonomski napredak ohrabrenje vrijedno poštovanja i podrške

On je kazao da Tivat, kao omiljena turistička destinacija sa karakterističnom gostoprimljivošću, privlači domaće i strane turiste

Ministar javne uprave Maraš Dukaj uputio je čestitku povodom Dana Opštine Tivat predsjednku te opštine Željku Komnenoviću i predsjedniku Skupštine opštine Andriji Petkoviću. 

“Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima opštine Tivat uputim najsrdačnije čestitke povodom 21. novembra, Dana opštine”, naveo je Dukaj u čestitki.

On je kazao da Tivat, kao omiljena turistička destinacija sa karakterističnom gostoprimljivošću, privlači domaće i strane turiste.

“Pravilnim i adekvatnim korišćenjem prirodnih resursa i idealnog primorskog potencijala, Tivat je postao uspješna priča, koja može biti primjer dobre prakse za ugled drugim opštinama”, istakao je Dukaj.

On je ocijenio kako je, ekonomski napredak Tivta ohrabrenje vrijedno poštovanja i podrške. Poseban kvalitet jeste činjenica da su se valorizacija resursa, turistička transformacija, urbani razvoj i kapitalna ulaganja razvijali istovremeno sa očuvanjem ekologije i životne sredine.

“Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Tivat u pogledu uspostavljanja uprave okrenute ka građaninu i reformi javne uprave, sa jasnim uvjerenjem da će Tivat nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine”, zaključuje se u čestitki Dukaja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
21.11.2022-18:14 18:14

Ovaj je veca bitanga nego Dritanga,iste su nacionalnosti,ali razlicite vjere,Dukaj je Albanac katolik,a Nemanja(pok.Drita) svetosavac.