Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Dukaj: Bar najprikladniji sinonim za vjersku toleranciju i multietnički sklad

Dinamičan razvoj, kako dalje navodi, u oblasti pomorske, turističke i ugostiteljske infrastrukture povećao je kvalitet i standard života svih građana Bara

Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima opštine Bar uputim najsrdačnije čestitke povodom 24. novembra, Dana opštine, poručio je ministar tog resora Maraš Dukaj.

“Bar predstavlja najbolji i najprikladniji sinonim za vjersku toleranciju i multietnički sklad. Tokom vjekova, Bar je njegovao ove humane osobine, postajući idealno mjesto za suživot različitih vjera, kultura i nacionalnosti. Veliki turistički, kulturni, privredni, prirodni, proizvodni i razvojni kapaciteti čine grad pod Rumijom, jednim od gradova i jednom od opština, sa najperspektivnijim razvojnim potencijalom u Crnoj Gori”, naveo je Dukaj.

Dinamičan razvoj, kako dalje navodi, u oblasti pomorske, turističke i ugostiteljske infrastrukture povećao je kvalitet i standard života svih građana Bara.

“Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Bar u oblasti digitalizacije i reforme javne uprave sa fokusom na unapređenje pružanja usluga građanima. Sa jasnim uvjerenjem da će Bar nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine”, zaključio je u čestitci Dukaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve