Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Dritan Abazović – KRETEN!

Njegov današnji istup u Potočarima nije produkt Abazovićeve gluposti. Ne! On je proračunat i služi daljem utiranju puta za ostanak na premijerskoj poziciji s nekom drugom većinom - onom (pro)četničkom.

Piše: Sead Numanović (politicki.ba)

Dok su svjetski, regionalni i lokalni lideri stojali skrušeno pred žrtvama genocida u Srebrenici, upućujući izraze žaljenja i vječnog izvinjenja, premijer Crne Gore (u odlasku) Dritan Abazović nastupio je u svom stilu – kretenski!

“Ovi nišani bijeli mnogo svima govore. Genocid nije počinjen nad Bošnjacima, nego nad ljudima. Počinile su ga politike zla, politike smrti, politike prevara. Moramo zato da mijenjamo stvari. Ima dosta toga što možemo promijeniti bolje, da damo šansu pomirenju, pravdi i istini”, reći će usred Potočara danas.

Društvene mreže munjevito su reagirale.

Sadržaj većine reakcija nije za objavu.

Raško Konević, predsjednik Socijaldemokratske partije Crne Gore, stranke koja je do jučer bila u manjinskoj koaliciji Abazovićeve Vlade spašavao je obraz Crne Gore.

“Genocid je skup krivičnih djela izvršenih sa namjerom da se potpuno ili djelimično uništi nacionalna, etnička, rasna ili religiozna grupa, kao takva.

Genocid je pocinjen nad Bosnjacima!!! “Presuda” da 8.372 Bosnjaka bude ubijeno bilo je njihovo ime i prezime”, objavio je.

Abazović predvodi delegaciju Vlade Crne Gore, koja je danas bila u Potočarima.

Njegov istup uvreda je! Za svakog iole normalnog čovjeka.

Također, istup nije produkt Abazovićeve gluposti. Ne!

On je proračunat i služi daljem utiranju puta za ostanak na premijerskoj poziciji s nekom drugom većinom – onom (pro)četničkom.

Prije godinu dana ovdje smo napisali da je Dritan Abazović nesoj.

Objasnili smo šta u crnogorskom jeziku taj termin znači.

A Abazović je samo dalje “napredovao”.

Sa 37 godina, koliko ima, uspio se čvrsto etablirati u anale izdajnika i ljudske ljige!

Sve za vlast. Može negirati genocid, može tvrditi i da ga je bilo. Ljubit će ruku popu, hodži, nevjerniku… Otići će kad god može i sa crnim đavolom, ako misli da mu to donosi bilo kakvu korist. Cijena je nebitna. Prevarit će sve i svakoga. I opet im se umiljavati…

Abazović je ove godine bio u Potočarima silom prilika.

Sljedeće neće biti!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
11.07.2022-14:59 14:59

TO ON radi da ga potapse Vučic I porfirije —to vjerovatno i politika uradila bez ljudi i bez pusaka…
On izgleda nezna sto definise genocid i kako glasi Presuda Haskog tribunala…
UŽAS što snađe prvo CRNU GORU ….
OLOŠ izdajnička !

Backovic E
11.07.2022-15:04 15:04

fuj,……..ništaroba……..

MUSTAFA
11.07.2022-15:48 15:48

-Nepismenijeg i neskolovanijeg od  NJEGA-BRAVARA JOKOVICA-KUVARA SA SERPAMA BUDVANSKOG KRSTA RADOVICA  CG OD KADA JE RODJENA NIJE OVAKVIH RODILA -SVE JE DJAVO PO DJAVOLU OTISLO !KUMIM VAS BOGOM NE BRUKAJTE SE DA NE ZNATE STA  JE-GENOCID -RELIGIJA- NAROD-ZLOCINAC -BALJEGA-JEDINU  DIPLOMU KOJU POSJEDUJETE JE LOPOVLUK -KAJMAK -PODVALJIVAT-OKUPIRAT I UTIRAT  TUDJEG  -BOG IMA DA NAM  CUVA CG I CRNOGORCE KA VAZDA -ZIVJET JEDNO BEZ DRUGOGA NE MOZE  KOLIKO LI RIBA BEZ VODE ! !