Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Drecun: Demokrate – kakav kvalitet takav i rok trajanja

''Demokratama je savršeno jasno da DPS u Baru nikad nije bio jači, a o tome svjedoče na stotine novih članova i simpatizera partije koji su u samo prethodnih par mjeseci pristupili našem pobjedničkom timu''

“Ozbiljna politika DPS-a u Baru čiji se rezultati rada vide na svakom koraku i koju su građani odavno prepoznali što potvrđuju i stalne izborne pobjede, postala je odavno noćna mora Demokrata koji, u svom prepoznatljivom maniru manipulatora, kroz posljednje političke trzaje pred nestanak sa scene očajnički pokušavaju ostati prisutni makar još koji dan”, istakao je Andro Drecun, član Izvršnog odbora DPS-a Bar.

Drecun je dodao da su sada na redu samo njima poznata istraživanja kroz koja žele da građane Bara ubijede da ne treba da vjeruju svojim očima i “masovnim” skupovima odnosno debaklima koji su pokazali pravu snagu Demokrata, jer je odavno prepoznat njihov jedini cilj, a to je odbrana fotelja.

Drecun ističe da bi svaka ozbiljna partija objavila istraživanja koja potkrepljuju njihove tvrdnje, ali to se u ovom slučaju nije desilo što je bilo i očekivano s obzirom da od početka rada Demokrate ne grade svoj politički program na činjenicama i konkretnim djelima već isključivo jeftinim populističkim pričama koje više niko ni ne želi da sasluša, što su im Barani na jednom od njihovih nedavnih skupova jasno poručili. Naime, pomenutom skupu prisustvovali su samo članovi rukovodstva partije sa nekoliko svojih prijatelja.

„Demokratama je savršeno jasno da DPS u Baru nikad nije bio jači, a o tome svjedoče na stotine novih članova i simpatizera partije koji su u samo prethodnih par mjeseci pristupili našem pobjedničkom timu. Demokrate su prve uradile anketu i među sobom saopštile da nemaju šta da traže u Baru nego da se fokusiraju na druge opštine, što im je možda jedina ispravna odluka koju su donijeli od početka svog rada”, ističe Drecun.

Drecun ukazuje da DPS nikad nije imao nikakve satelite već političke partnere sa kojima je uspio da odbrani državne interese koje su Demokrate i njihovi doskorašnji koalicioni partneri htjeli u potpunosti da uruše.

“Upravo je kvalitet to što nas razdvaja, a poznato je da kvalitet određuje i trajnost zato je vaš rok trajanja bio kratak i već je istekao, što najbolje potvrđuju fotografije sa vaših skupova. Ozbiljni politički programi se ne sastoje od prebrojavanja rupa na putevima i pravljenja crtanih filmova po društvenim mrežama, već u jasnim i konkretnim aktivnostima kojima se poboljšavaju uslovi života naših građana i čuva država u kojoj živimo. Politika DPS-a bila je uvijek snažna u izazovnim vremenima jer je utemeljena na zaštiti Crne Gore i njenom usmjeravanju ka evropskim vrijednostima. Za vas bi se moglo reći da ste te vrijednosti držali samo kao fasadu koja je brzo popustila pod nacionalističkim nabojima i ekstremnom željom za foteljama koje ste jako tužni morali brzo i da napustite, jer je vaša politika kratko trajala, isto kao jogurt u čašici”, zaključuje Drecun.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve