Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Bar: Dragoslav Tomanović novi predsjednik Opštinskog odbora

Izabran jednoglasno

Dragoslav Tomanović večeras je jednoglasno izabran za predsjednika Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Bar.

Dragoslav Tomanović

Kako je saopšteno iz Opštinskog odbora DPS Bar, Tomanović je direktor Opšte bolnice u Baru.

“Ugledni je hirurg i humanista. Dugogodišnji je koordinator Mjesnog odbora Šušanj i član Opštinskog odbora DPS Bar. Obavljao je funkciju odbornika DPS-a u lokalnom parlamentu, u mandatnom periodu 2010 – 2014. godina. Bio je kandidat odborničke iste “Za dobro građana Bara – Pobjednički ! DPS – Milo Đukanović!” 2018. godine, na tada održanim lokalnim izborima”, navode u toj partiji.

Tomanovića je za tu funkciju predložio novoizabrani saziv Opštinskog odbora DPS Bar, na šta je saglasnost dalo Predsjedništvo partije.

On je zahvalio članovima na ukazanom povjerenju i podršci i najavio nastavak uspješnog rada Opštinskog odbora.

“Među prvim aktivnostima, najavio je realizaciju obaveza Opštinskog odbora u susret VIII Kongresu DPS Crne Gore, sa kojima će biti nastavljeno krajem mjeseca”, ističu u DPS Bar.

Sa sjednice DPS-a u Baru

Na sjednici je izabran i novi saziv Izvršnog odbora Opštinskog odbora, koji će u ovom mandatu brojati 23 člana.

“Opštinski odbor DPS Bar razmatrao je aktivnosti u susret održavanju VIII Kongresa Demokratske partije socijalista Crne Gore i usvojio niz odluka koje će sprovoditi u tom procesu. Članovi odbora su upoznati sa Odlukom Glavnog odbora DPS Crne Gore o sazivanju VIII Kongresa, te usvojili Uputstvo o načinu organizovanja partijskih izbora na državnom nivou, Plan aktivnosti organa Partije na nivou opštinskih organa i donijeli Odluku o izboru predstavnika za VIII Kongres”, dodaju u lokalnom odboru DPS.

Sjednici je prisustvovao koordinator za Bar ispred predsjedništva partije, Branimir Gvozdenović, koji se zahvalio dosadašnjoj predsjednici Branki Nikezić na predanom radu i rukovođenju Opštinskim odborom u proteklom četvorogodišnjem periodu, a novom predsjedniku poželio uspjeh u daljem radu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve