Najobičnija je izmišljotina da neko želi da ugrozi, ili otima crkve od vjernika, a pozivi da ih treba od nekoga štititi nijesu ništa drugo nego anticrnogorska, antidržavna ujdurma osvjedočenih protivnika Crne Gore, ovoga puta zaogrnuta u vjersko ruho, smatraju u OO DPS Žabljak.

Žabljak

Saopštenje OO DPS-a prenosimo u cjelosti: 

Svjedoci ste ovih dana okupljanja manjeg broja vjernika koje predvode aktivsti Demokrata i DF.

To su oni isti, svima nama dobro poznati koji se uvijek odazovu jednako na pozive i Bečića i Mandića, mada ova dvojica ne mogu jedan drugog očima viđeti. Sad ih umjesto njih zovu popovi telefonima da im se pridruže kako bi sačuvali crkvu. Samo ne znamo od koga? Blokiraju puteve, i pokušavaju da iritiraju građane, koji im se ne razumaju, jer znaju da su im vjerska osjećanja jednako postojana kao politička ubjeđenja, jer sa istim žarom podržavaju i Bečića i Mandića.

Žao nam je što je veliki broj istinskih vjernika onemogućen da u miru kako zahtijevaju ovi blagi dani obave u crkvi svoje molitve. Ali, i ovo će se ubrzo zvati prošlost.

Koristimo priliku da zahvalimo svim građanima Žabljaka koji su prepoznali šta su krajnji ciljevi ovih političkih avanturista.

Nijesu nas mogli prevariti ni u mnogo težim vremenima, pa neće ni sada.

Komentari

avatar