Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS: Za Krivokapića je Crna Gora srpska država

Aluzijom koju je napravio da je Crna Gora srpska država, dodaje se u saopštenju, Krivokapić se vraća svojoj ideološkoj matrici, koju je očigledno, samo nakratko napustio, da bi postao mandatar

Zdravko Krivokapić, mandatar Vlade, u intervjuu srpskom mediju opet je diskriminisao sve one građane koji se ne izjašnjavaju kao Srbi, a to je više od 70 odsto građana Crne Gore, saopšteno je danas iz DPS-a.

Aluzijom koju je napravio da je Crna Gora srpska država, dodaje se u saopštenju, Krivokapić se vraća svojoj ideološkoj matrici, koju je očigledno, samo nakratko napustio, da bi postao mandatar.

“Može Krivokapić privatno da se klanja i ljubi ruke sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve, može u kampanji da se slika sa zastavama Republike Srbije, i da srbuje po privatnim zabavama, ali kada nastupa kao mandatar Vlade države Crne Gore, onda mora da poštuje sve građane i da postupa u skladu sa Ustavom prema kome je naša država građanska a ne srpska. I u skladu sa sporazumom koji je nedavno potpisao sa svojim koalicionim partnerima”, zaključuje se u sapštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve