Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: “Vučić se izvinio, šta čeka DF?”

Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio javno izvinjenje državi Crnoj Gori povodom više puta ponovljenih netačnih tvrdnji da se kod nas rade samo brzi testovi i da nemamo PCR labaratoriju, očekujemo da to isto učine njegovi puleni  iz Demokratskog fronta, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS)

Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio javno izvinjenje državi Crnoj Gori povodom više puta ponovljenih netačnih tvrdnji da se kod nas rade samo brzi testovi i da nemamo PCR labaratoriju, očekujemo da to isto učine njegovi puleni  iz Demokratskog fronta, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

foto DPS

-Opravdano sumnjamo da su Mandić, Medojević i njima slični smislili tu laž, da su je plasirali preko beogradskih tabloida, i na kraju obmanuli i samog Vučića. Htjeli su i ministra Lončara lično, no on  je bio zauzet traganjem da koji Crnogorac ne ostane u zdravstvenom sistemu Srbije. Ali, budući opsjednut mržnjom prema Crnoj Gori, snašao se i uključio predano u anticrnogorsku kampanju – navode iz DPS.

Kako dodaju, ništa novo kad je DF u pitanju. Praksa širenja neistina i opanjkavanja sopstvene države u inostranstvu, manir je Mandića, Medojevića i drugih njegovih lidera i politike koju personifikuju.

-To rade godinama, ne bi li što veću štetu nanijeli državi u kojoj žive, ne birajući sredstva da naude njenom ugledu i integritetu. Zato i kukaju za litijama, jer misle da bi pod lažnim izgovorom borbe za svetinje, mogli ugroziti zdravstveno – bezbjednosnu situaciju u Crnoj Gori. Bio bi osnovni građanski red da se lideri  Demokratskog fronta, izvine svim građanima Crne Gore. Posebno  zdravstvenim radnicima, jer su pokušali da unize i kompromituju svojim lažima ljekare i medicinsko osoblje, ljude koji hrabro i beskompromisno, znalački,  već 4 mjeseca, po cijenu sopstvenih žrtava, stoje na prvoj liniji odbrane od epidemije koronavirusa. Očekivati je da će to i učiniti, pošto dosljedno skaču na svaki mig iz Beograda – zaključuju iz DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve