Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Utvrditi identitet ”izvora iz Kabineta”

Tražimo od Krivokapića i njegovog kabineta da saopšti ime osobe koja je namjerno dovela u zabludu javnost i izazvala teške posljedice, poručuju iz DPS-a

Komisija za bezbjednost Demokratske partije socijalista saopštila je da zahtijeva od kabineta premijera Zdravka Krivokapića da kaže ko je izvor informacije o „molotovljevom koktelu“, navodno bačenom na policiju u zoru 5. Septembra na Cetinju.

“Kako se ova vijest, plasirana na portalu „Vijesti“ u 06:16 h u međuvremenu pokazala kao namjerno plasirana dezinformacija, podmetnuta radi pokretanja brutalne Vladine akcije trovanja građana ogromnom količinom bojnog otrova, tražimo od Krivokapića i njegovog kabineta da saopšti ime osobe koja je namjerno dovela u zabludu javnost i izazvala teške posljedice”, navode u saopštenju.

Očekuju, kako ističu, od nadležnih organa da nakon utvrđivanja identiteta osobe i njene odgovornosti postupe u skladu sa zakonom.

“Vjerujemo da će medij koji je ovu informaciju objavio, pomoći u identifikacije „izvora“ koji je ugrozio bezbjednost građana ali i trajno oštetio profesionalni kredibilitet novinara ove kuće”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve