Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Usvojena nova organizaciona struktura partije, nastavljeno sa promjenama u cilju realizacije platforme novog političkog djelovanja

Izabrano 10 članova Izvršnog odbora

Na sinoć održanoj sjednici Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore kojom je predsjedavao predsjednik partije Milo Đukanović, razmatrana su aktuelna politička pitanja i usvojene odluke koje se tiču daljeg unaprijeđenja organizacione strukture partije čime je dodatno osavremena platforma novog političkog djelovanja kao osnovne kongresne politike, saopšteno je iz DPS-a.

Na sjednici je, kako su saopštili, izabran i novi sastav Izvršnog odbora koji će na narednoj sjednici biti dopunjen sa još jednim brojem članova.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Nela Savković Vukčević, Nikola Divanović, Boris Muratović, Velibor Bošković, Mihailo Anđušić, Zoja Bojanić Lalović, Andrija Radman, Radule Novović, Drita Llola i Aleksandar Pavićević.

“Predsjedništvo je konstatovalo važnost predstojećeg izbornog procesa u Herceg Novom i razmatralo do sada sprovedene aktivnosti u pravcu ostvarivanja zadovoljavajućeg rezultata.

Takođe, na sjednici su razmatrana i aktuelna politička pitanja, a prije svega predstojeće aktivnosti Kluba poslanika u susret sjednici koja je zakazana za 11. maj”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve