Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Ulcinj: U svojoj pogubljenosti Abazović će proglasiti i IQOS visokotehnološkom špijunskom spravom

''Kako ste krenuli, na kraju ćete saopštiti da je IQOS visokotehnološka sprava koja zapravo služi kupovini glasova''

Odavno nešto nije razveselilo ulcinjsku i crnogorsku javnost kao snimak koji je danas objavila URA uz obrazloženje da razmjena hemijskih olovaka – ili nekih njima sličnih predmeta, predstavlja zapravo kupovinu glasova, saopštili su iz DPS-a Ulcinj.

U toj partiji ocjenjuju da upravo “ovo govori o stanju potpune pogubljenosti i dezorjentisanosti u kojem se nalaze Dritan Abazović i URA” nakon što su, kako dodaju, izašli snimci koji su potvrdili tvrdnje DPS da su “oni i koalicija „Za novi početak“ vršioci krivičnih djela protiv izbornih prava u Ulcinju”.

“I za kraj, Abazovića da podsjetimo na izreku da nije majka klela sina što se kockao, nego što je pokušavao da se ,,vadi”. Savjetujemo i vama gospodine Abazoviću da se ne vadite, jer ste kupovinom glasova ušli u živo blato i svakim smiješnim pokušajem opravdavanja tonete samo dublje. Kako ste krenuli, na kraju ćete saopštiti da je IQOS visokotehnološka sprava koja zapravo služi kupovini glasova”, zaključuju iz ulcinjskog DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
06.04.2022-18:04 18:04

A ko jos vjeruje balegi nevaljaloj albanskom cetniku Abazovicu,no taj gad je u stanju za stolicu da svoje iz kuce laze i prevari.