Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Ulcinj: Ne dozvoljavamo da građanke i građani Ulcinja budu taoci raskola u okviru Force

Oni navode da današnje saopštenje Nove demokratske snage Forca obiluje nejasnim pokušajem imputiranja DPS-u pozicije u kojoj nikada nije i neće biti

DPS je u Ulcinju i mnogo šire prepoznata kao građanska partija koja nikada nije prebrojavala, već okupljala u svojim redovima sve građanke i građane, bez obzira na nacionalnu, vjersku i etničku pripadnost ili bilo koje drugo lično svojstvo, poručili su predstavnici te partije.

Oni navode da današnje saopštenje Nove demokratske snage Forca obiluje nejasnim pokušajem imputiranja DPS-u pozicije u kojoj nikada nije i neće biti.

“Tako je i danas i tako će biti ubuduće. Ponašanje Force posljednjih dana nije imanentno niti koalicionom partneru, niti vrijednostima koje je Forca u dosadašnjem periodu pokazivala. Iznenađujuće, ali Forca je današnjim saopštenjem pokazala čudne namjere svog političkog djelovanja, apsolutno ne mareći za razvoj Ulcinja, niti za potrebu konsenzusa u aktuelnoj zdravstvenoj i ekonomskoj krizi”, rekli su u DPS-u.

Kako ističu, Forca je današnjim saopštavanjem vizije o kojoj se do sada nije znalo, kategorički potvrdilo da se vizije razvoja DPS i Force po pitanju Ulcinja u ovom trenutku apsolutno razlikuju.

“Za razliku od Force, DPS ima jasnu viziju razvoja Ulcinja i uvažavanja svakog građanina pojedinačno, bez obzira kojoj političkoj partiji pripada, a tek ni kako se izjašnjava o intimnim pitanjima nacionalne, vjerske, etničke ili bilo koje druge pripadnosti. Dakle, svi smo u prilici da svjedočimo nekoj novoj viziji Force, nažalost. Ipak, neće biti dozvoljeno da raskol koji Forca ima u svojim redovima i samokandidovanje pojedinaca pred nastupajući Kongres Force bude prenijet van partijskog kruga te partije”, naveli su u DPS-u.

Poručuju da će uvijek biti spremni da rezultate svog rada testiraju kod građana Ulcinja, ali isto tako da u punoj mjeri poštuje većinsku volju birača u punom mandatu.

“Rezultat uspješnog rada u dosadašnjem mandatu potvrdio je 4.001 građanin Ulcinja, nasuprot kontinuiranom padu povjerenja birača u politiku Force u našem gradu”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
24.02.2021-19:56 19:56

Jeli Dritko umijesao prste u ovu politicku partiju..tu ima necega??