Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Ulcinj: Nakon što je pokazao da ne drži do riječi Nimanbegu sada obmanjuje i javnost

Pozivaju ga da prestane da obmanjuje javnost i da otvoreno kaže zbog čega je ušao u proceduralne opstrukcije kako bi onemogućio rad Skupštine opštine

Nejaki lider Force, Genci Nimanbegu, u želji da se očito dokaže pred svojim pravim šefom Nazifom Cunguom, spreman je na sve pa i da obmanjuje javnost Crne Gore u svojim blijedim i nedorečenim saopštenjima, ocijenili su iz Opštinskog odbora DPS Ulcinj.

“Naime, nakon što je Nimanbegu pokazao da mu nije stalo do sopstvene riječi, kada je preko noći izdao većinsku volju građana Ulcinja i preletio u zagrljaj onima koje je optuživao za najgore zloupotrebe u izbornoj kampanji i na sami dan izbora, ne očekujemo od njega da sada ima obzira prema poslovničkim i zakonskim procedurama”, navodi se u saopštenju.

Ipak, kako su kazali, zbog crnogorske javnosti podsjećamo da je najbolja potvrda su sva dosadašnja postupanja u skladu sa Zakonom o lokalnoj samoupravi, Statutom opštine i Poslovnikom o radu SO Ulcinj, upravo nalaz upravnog nadzora br: 08-043/22-2327/2 od 27.5 2022. godine dobijenog od strane Ministarstva javne uprave.

Naime, nalazom Ministarstva javne uprave utvrđeno je da je SO Ulcinj morala biti konstituisana do 27.5.2022. godine, što se nije moglo uraditi zbog nedolaska predstavnika političkih partija na konsultacije u cilju formiranja obavezujuće Komisije, čime je jasno da se, zbog opstrukcije odnosno straha političara koji plediraju da vode našu opstinu, došlo do situacije da je dovoden u pitanje legitimitet nastavka održavanja sjednice, pa je shodno tome sjednica prekinuta.

“Zbog svega navedenog gospodine Nimanbegu pozivamo vas da prestanete da obmanjujete javnost i da otvoreno kažete zbog čega ste ušli u proceduralne opstrukcije kako bi onemogućili rad Skupštine opštine. U suprotnom, nastavićemo javnu polemiku i biti prinuđeni da svakodnevno razobličavamo šta ste sve radili u postizbornim razgovorima i da do kraja pojasnimo građanima Ulcinja da Vaša riječ i Vaša obećanja nemaju aposlutno nikakvu težinu”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
01.06.2022-10:57 10:57

A stvarno nijesam mislio da je Genci Nimanbegu postao balega o podrepnik Abazovica i Djeke,tako je djelovao da si ga mogao “na ranu privitii”,no da mu se to ne vrne kao bumerang.