Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Ulcinj: Lunjić novi predsjednik Opštinskog odbora naše partije

''Lunjić dolazi na funkciju u važnom momentu za Ulcinj, gdje nas uskoro očekuju lokalni izbori''

Na sjednici Opštinskog odbora DPS Ulcinj koja je održana sinoć za novog predsjednika jednoglasno je izabran Dritan Lunjić, napisali su u saopštenji iz Opštinskog odbora DPS Ulcinj.

”Lunjić je nakon završenih studija na Ekonomskom fakultetu u Podgorici (smjer finansije) radni angažman započeo u Odjeljenju bezbjednosti (MUP) u Ulcinju, a nakon toga obavljao poslove u Odjeljenju za međunarodnu policijsku saradnju u Podgorici.

Usavršavao se profesionalno u SAD-u, Velikoj Britaniji, Austriji i na Kipru. Od 2011. godine direktor je filijale Hipotekarne banke u Ulcinju”, naveli su.

Kako su kazali, Lunjić dolazi na funkciju u važnom momentu za Ulcinj, gdje nas uskoro očekuju lokalni izbori.

”U svom obraćanju članovima Opštinskog odbora istakao je da mu je čast što je izabran za predsjednika, te da je svjestan važnosti ukazanog povjerenja i da posebno cijeni podršku prethodnog rukovodstva OO DPS u Ulcinju.

Tokom sjednice govorili su i prethodni predsjednici OO DPS Ulcinj, Sead Osmanović i Ljoro Nrekić koji su izrazili podršku novoizabranom predsjedniku i cjelokupnom ulcinjskom odboru za predstojeći period. Predsjednik Opštine Ulcinj Aleksandar Dabović istakao je da se izborom novog predsjednika upotpunjava novi saziv, ali i dodatno jača kadrovskim rješenjima značajnog profesionalnog iskustva”, dodali su.

”U završnom dijelu sjednice govorio je koordinator ispred Predsjedništva Leon Gjokaj koji je naglasio važnost implementacije reformskih procesa unutar Demokratske partije socijalista, ne samo u smislu uključivanja mladih ljudi već i, kako je to istakao, novih profila koji u datom političkom momentu imaju energiju i volju da kroz našu političku platformu pružaju svoj doprinos društvu”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve