Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: U opštini Andrijevica opšte rasulo, tome mora doći kraj

Opštem rasulu u toj opštini, kako su kazali, usljed neodgovornog i neznavenog pristupa dužnostima onih koji je predvode, mora doći kraj. Građani ne smiju biti taoci samovolje, odluka i bahatog odnosa pojedinih predstavnika lokalne vlasti

Sjednica Skupštine opštine Andrijevica prekinuta nakon što su zasijedanje napustili odbornici Demokratske partije socijalista (DPS), jer, kako je saopšteno iz te stranke, u lokalnom parlamentu smo svjedočili baš onoj situaciji koja u potpunosti oslikava pravo stanje lokalne vlasti još od njenog formiranja.

Upravo je to, kako su kazali iz DPS-a, potvrda naših stavova saopštena iz usta odbornika iz redova SNP koji je kritikovao rad i poteze lokalne vlasti a sve na osnovu odluke da se asfaltiraju dionice puta koje vode prema privatnim kućama ministra poljoprivrede Aleksandra Stijovića i drugih lokalnih visokih funkcionera Opštine Andrijevica.

-Naši sugrađani i sami znaju, i svjesni su, da je lični interes pojedinaca prioritet ove grupe koja već gotovo godinu dana zloupotrebljava vlast. Da sve veće nezadovoljstvo vlada među samim koalicionim partnerima dokaz je i da dva odbornika iz redova aktuelne vladajuće većine iz revolta nijesu ni došla na sjednicu- navodi se u saopštenju.

Opštem rasulu u toj opštini, kako su kazali, usljed neodgovornog i neznavenog pristupa dužnostima onih koji je predvode, mora doći kraj. Građani ne smiju biti taoci samovolje, odluka i bahatog odnosa pojedinih predstavnika lokalne vlasti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
27.10.2021-18:19 18:19

TRAZILI STE DOBILI STE -GLEDAJTE I TRPITE KAKO VAM POJEDINI NESKOLOVANI KROJE SUDBINU!