Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

DPS Tuzi: Pepić je marginalac, on i njegova URA mrze našu partiju i Đukanovića

Lokalni DPS je ovo saopštio, reagujući nakon što je sekretar Inicijalnog odbora URA Tuzi Eldin Pepić, danas saopštio da je, u predizbornoj kampanji za lokalne izbore u Tuzima, osim što nije imao čime da se pohvali, Milo Đukanović pričao bajke iz 90’,  a u svom maniru, morao je nešto izmisliti

Opštinski odbor  DPS Tuzi poručuje da najjača crnogorska partija nema vremena za društveno-političke marginalne partije i likove kao što su URA i njihov glasogovornik, izvjesni Pepić, ali tvrde da ova marginalna partija mrzi DPS i predsjednika Mila Đukanovića.

Lokalni DPS je ovo saopštio, reagujući nakon što je sekretar Inicijalnog odbora URA Tuzi Eldin Pepić, danas saopštio da je, u predizbornoj kampanji za lokalne izbore u Tuzima, osim što nije imao čime da se pohvali,Milo Đukanović pričao bajke iz 90’,  a u svom maniru, morao je nešto izmisliti.

“Tada je rekao da misli na građane Malesije i da je zbog njih čekao pravi trenutak za osnivanje samostalne opštine. Kako je posvećen građanima Malesije svjedoci smo zadnjih dvadeset godina permanentnih prevara, ali tu nije kraj podmetanjima. I ako su Tuzi postala samostalna opština, u DPS ne žele još prenijeti sve zakonske nadležnosti na nju. Tako građanima najmlađe opštine žele predati samo pojedina preduzeća poput KIC “Malesija” i Komunalne usluge”, ističe Pepić.

Lokalni DPS za Pepića kaće da je gospodin marginalac, koji se počesto javlja u medije,po nalogu pretpostavljenih, da kritikuje DPS i predsjednika Mila Đukanovića.

“On ima toliko povjerenje kod građana Tuzi da on i njegova stranka nijesu mogli, u prethodna dva izborna ciklusa da sastave odborničku listu, jer nijesu bili u stanju da ubijede ni 32 glasača potpisnika liste, a kamoli nesto veće na izborima. Sad ti isti se dodvoraraju aktuelnoj vlasti u Tuzima ne bi li, eventualno, prigrabili dio vlasti. Oni, takođe, žele da politički sićare i da sebi, isto tako, prigrabe zasluge da su zaslužni što su  Tuzi danas punopravna opstina. Mada je svima dobro poznato da je to zasluga DPS i njegovih koalicionih partnera. Uostalom, prilikom konstituisanja nove Opštine, Vlada Crne Gore i Glavni grad Podgorica pomogli su i pomažu da Opština Tuzi  nesmetano funkcioniše”, saopšteno je CdM-u iz OO DPS Tuzi.

Kaću da politika njihove partije , i na državnom i na lokalnom nivou, je do kraja posvećena naporima da Tuzi dobiju prave atribute, i budu istinski servis i u službi njenih građana.

“Dakle, kao što je koncipiran zakonodavni okvir, koji je obezbjedio da Tuzi dobiju punopravnu opštinu, zajednička je odgovornost na svima nama da ta Opština dobije svoj puni smisao, zbog čega  je i formirana,  da bude istinski i efikasan servis građana. Dosadašnji rezultati Vlade CG i Glavnog grada na ovom planu govore da to nije samo retorika, nego iskreno opredjeljenje”, tvrde u lokalnom DPS-u.

Poručuju da je URA marginalna partija  ispunjena mržnjom prema DPS-u i Milu Đukanoviću.

“Njihova osnovna poruka je politički populizam. Zloupotrebljavaju objektivne teškoće, ali i izmišljaju ako ih nema, a mi se nosimo sa realnim procesima. Njihov lider i stranka, koja je na političkom izdisaju,će ostati upamćeni po svojim istorijskim biserima tj. glupostima kao što su:”Članstvo u NATO veliki udarac za DPS ” ili ono čuvenije “da je  Đerđ Kastrioti Skenderbeg nacionalno Srbin”. Najbolji nas savjet Pepiću  je da ne brinu o DPS, već za svoju URU, jer da je nešto valjala ne bi njega zapala”, poručuju oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve