Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Tuzi: Održana sjednica Opštinskog odbora u proširenom sastavu

Na sjednici su razmatrana kongresna dokumenta i Izvještaj o radu između dva kongresa Demokratske Partije Socijalista Crne Gore. U sklopu javne rasprave, koja je organizovana povodom pripreme za održavanje Vlll kongresa, članovi Opštinskog odbora, kao i predsjednici Mjesnih odbora imali su priliku da daju komentare, prijedloge i sugestije za izmjene i dopune Nacrta Programa, Statuta i Izvještaja o radu

Juče je održana sjednica Opštinskog odbora DPS Tuzi u proširenom sastavu kojom je  predsjedavao Mirza Pepić, predsjednik Opštinskog odbora. Sjednici je prisustvovao koordinator ispred Predsjedništva DPS-a Miomir M Mugoša.

Na sjednici su razmatrana kongresna dokumenta i Izvještaj o radu između dva kongresa Demokratske Partije Socijalista Crne Gore. U sklopu javne rasprave, koja je organizovana povodom pripreme za održavanje Vlll kongresa, članovi Opštinskog odbora, kao i predsjednici Mjesnih odbora imali su priliku da daju komentare, prijedloge i sugestije za izmjene i dopune Nacrta Programa, Statuta i Izvještaja o radu.

Na sjednici je ocijenjeno da su nacrti partijskih dokumenata kvalitetni i da predstavljaju odličnu bazu za nastavak uspješnog vođenje političkih procesa,  koji za cilj imaju brzi ekonomski i sveukupni razvoj Crne Gore. Takođe, nova riješenja će doprinjeti da organizacija naše Partije bude bolja i profesionalnija, kako bismo što bolje odgovorili  na  buduće izazove.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve