Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Tuzi: Nije nam poznat razlog novog odlaganja sjednice Skupštine

Smatraju da je predlog izmjene datuma proslave Dana opštine kao i drugih datuma od značaja za našu opštinu skrnavljenje najznačajnijeg datuma u našoj ali i svjetskoj istoriji, Dana pobjede nad fašizmom, koji se proslavlja i kao Dan oslobođenja Tuzi – 15 decembar

Vjerujemo da će i Bošnjačka stranka kao i DUA imati političke hrabrosti ali i političke mudrosti da spoznaju da se istorija ne može tako mijenjati i da poput ponovnog odlaganja sjednice Skupštine opštine Tuzi treba donositi uz najveću moguću saglasnost, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista Tuzi.

“Nije nam poznat razlog ponovnog odlaganja sjednice Skupštine opštine Tuzi, kao što nam nije poznato ni zbog čega je i prvi put odložena. Pretpostavljamo, na osnovu ovih iznenadnih odlaganja sjednica, da već postoje problemi u funkcionisanju ove koalicije, za koju od početka tvrdimo da nije prirodna i održiva”, saopšteno je iz ove partije.

Smatraju da je predlog izmjene datuma proslave Dana opštine kao i drugih datuma od značaja za našu opštinu skrnavljenje najznačajnijeg datuma u našoj ali i svjetskoj istoriji, Dana pobjede nad fašizmom, koji se proslavlja i kao Dan oslobođenja Tuzi – 15 decembar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve